رییس ستاد انتخابات کشور:
سلامت و امنیت انتخابات با مردمی‌شدن مراحل اجرایی میسر می‌شود

شاهچراغی در دیدار با نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اقدامات مناسب انجام شده در روند انتخابات امسال، گفت: در دولت مردمی سیزدهم اجرای انتخابات در نهایت امانتداری و بر اساس مُرّ قانون انتخابات و استفاده از تمام ظرفیت ها برای تحقق مشارکت حداکثری برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت در حل مسائل مردم افزود: تمرکز دولت سیزدهم بر اتمام طرح های نیمه‌تمام است، در ۲ سال نخست دولت طرح های متعددی در بخش های راهسازی، حمل و نقل، تامین آب و برق و احیای کارخانه‌های تعطیل در قالب سفر رییس جمهور به سرانجام رسید و اقدامات ماندگاری صورت گرفته است.

شاهچراغی با اشاره به اینکه حضور و نقش آفرینی مردم و مشارکت در امر برگزاری انتخابات باعث صحت و سلامت و همچنین‌ تامین‌ امنیت در انتخابات می‌شود، خاطرنشان کرد: در نگاه کلی مردم‌ در دولت سیزدهم صداقت، تلاش و حضور میدانی مدیران را برای حل مشکلاتشان دیدند و حضور پرشور و مشارکت حداکثری در انتخابات اسفند امسال خواهند داشت و این حضور تضمین کننده امنیت و مسیر پیشرفت کشور است.