وزیر امور خارجه:
سفر رئیس‌جمهور به ترکیه به‌دلیل جلسه شورای امنیت به تعویق افتاد

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: قرار بود سفر رسمی رئیس‌جمهوری به آنکارا انجام شود و همه‌چیز هماهنگ بود، اما به دلیل اینکه امروز نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت غزه و ادامه آتش‌بس را داشتیم و قرار بود وزرای خارجه عضو و برخی کشور‌ها که به‌طور خاص از جمله ایران دعوت شده بودند در آن حضور داشته باشند، در تماس تلفنی روسای جمهوری ایران و ترکیه توافق شد که این سفر چند روز دیگر برگزار شود تا وزرای خارجه ایران و ترکیه امروز در نیویورک باشند و اولویت را به نشست شورای امنیت دهیم.

وی افزود: آمریکا هم به من ساعت یک بامداد امروز ویزا داد و عملاً امکان حضورم در نشست ساعت ۰۹:۳۰ دقیقه صبح تا ۱۲ در نیویورک برقرار است، فراهم نشد.

وزیر خارجه بیان کرد: همه تلاش‌ها برای استمرار آتش‌بس ادامه دارد. حماس باید تصمیم بگیرد که در این زمینه چه کند. الان ابتکاری روی میز است که چگونه می‌توانند در ازای آزادی و تبادل همه اسرای فلسطینی دربرابر اسرای رژیم اسرائیل به یک آتش‌بس پایدار برسند. با نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر هم که واسطه است در این زمینه به شکل مستمر در ارتباط هستیم.