تا پایان آذر ماه انجام می‌شود؛
پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی مسکن روستایی

مجید جودی معاون بنیاد مسکن گفت: سالانه طبق هدف‌گذاری‌های صورت گرفته باید ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی مقاوم‌سازی و بازسازی شوند که از سال گذشته با توجه به روند پرداخت مداوم تسهیلات توسط بانک‌ها این هدف‌گذاری اجرا و تمامی ۲۰۰ هزار واحد به اتمام رسیده است. 

به گفته وی، با توجه به اجرای طرح نوسازی و مقاوم سازی در کشور و اجرای موثر آن در روستاها تمامی این طرح ها باید هرساله انجام شود.

او می‌گوید: با توجه به پیگیری دولت برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان برای ۳۵۰ هزار نفر در روستاها این طرح به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده و در حال حاضر منتظر ابلاغیه ضمانت نامه این سازمان هستیم که امیدواریم هرچه سریع‌تر تا پایان آذر ماه انجام شود.

جودی افزود: مشکل بعدی در تاخیر این پرداخت تسهیلات مربوط به عدم ابلاغ سهمیه‌های بانک مرکزی به بانک‌های عامل است که امیدواریم هرچه سریع‌تر انجام شود.