روسیه با روبل از ایتالیا کالا می‌خرد

به گزارش روز شنبه ریانووستی، اتاق بازرگانی ایتالیا و روسیه (IRTP) قرار است سیستم جدیدی را در ماه فوریه معرفی کند که به شرکت‌های روسی امکان می‌دهد کالا‌های ایتالیایی را با استفاده از روبل خریداری کنند.

بر اساس اظهارات فردیناندو پلاتزو، رئیس اتاق بازرگانی ایتالیا و روسیه، انتظار می‌رود این سیستم تا اواسط فوریه ۲۰۲۴ به طور کامل عملیاتی شود.

وی گفت: هیئت مدیره ما در ۱۴ فوریه سال آینده تشکیل خواهد شد و عملا از روز بعد همه معاملات با روسیه با روبل خواهد بود.

پیش از این، گرمان گرف، رئیس بزرگترین بانک روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی از بهبود وضعیت در بازار ارز تا پایان سال و افزایش نرخ روبل در برابر دلار خبر داد.

نرخ مبادله روبل پایه بر اساس وضعیت اقتصادی، سیاست‌های مالی بانک مرکزی، حجم نقدینگی در گردش و سایر عوامل کلان اقتصادی محاسبه می‌شود. نرخ مبادله روبل پایه تا پایان سال ۲۰۲۳ تقویت می‌شود و در محدوده ۸۵ تا ۹۰ روبل در برابر دلار خواهد بود و انتظار می‌رود ارزش پول روسیه در برابر دلار افزایش یابد.