رفع تصرف زمین ۷ هکتاری در بستر رودخانه هراز

حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران از بازپس‌گیری ۷۰ هزار متر مربع زمین تصرف شده بستر رودخانه هراز با ارزش ریالی بیش از ۷ هزار میلیارد ریال در محدوده روستای فرح‌آباد از توابع شهرستان محمودآباد خبر داد و گفت: با تلاش و پیگیری مسئولان دستگاه قضا در شهرستان محمودآباد، همکاران ما در مدیریت منابع آب آمل و محمودآباد و نیروی انتظامی، حکم رفع تصرف این زمین اجرا شد.

او افزود: این زمین در محدوده روستای فرح‌آباد شهرستان محمودآباد طی سال‌های اخیر مورد تصرف برخی افراد قرار گرفت. متصرفان پس از تصرف زمین موجود در بستر رودخانه هراز، اقدام به تفکیک و دیوارکشی کردند و ۷۰ هزار متر زمین به حدود ۵۰ قطعه در اندازه‌های مختلف تقسیم شد تا برای فروش آن اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: ارزش ریالی این زمین هکتاری با توجه به قیمت روز زمین در منطقه بیش از ۷ هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود که خوشبختانه با دستور دادستان پرونده برای رفع تصرف این زمین تشکیل شد و به مرحله اجرای حکم نیز رسید از تصرف خارج شد. غالب متصرفان نیز غیربومیانی بودند که زمین را از بومی‌ها خریداری کردند.

داوودیان افزود: از ابتدای امسال تاکنون هشت پرونده بازپس‌گیری زمین‌های حریم و بستر رودخانه‌ها در شهرستان‌های آمل و محمودآباد تعیین تکلیف شد.

بنا به آمار‌های موجود در نیمه نخست امسال ۲۱۰ هزار متر مربع از زمین‌های حریم و بستر رودخانه‌های مازندران که طی نیمه نخست امسال به تصرف در آمده بود با پیگیری‌های ادارات منابع آب شهرستان‌ها و همکاری دستگاه قضا آزادسازی شد.