حماس: تحویل اجساد متلاشی شده شهدا نقض حرمت مردگان است

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد «دشمن صهیونیستی اجساد حدود ۸۰ شهید فلسطینی را (دیروز سه شنبه) در حالی در شهر رفح تحویل داد که به دلیل تجزیه اجساد، شناسایی آن‌ها مشکل است، پس از تحویل گرفتن آن‌ها این سوال مطرح می‌شود که این دشمن بداخلاق با پیکر شهدا چه کرده است؟ مشخص است که این اجساد را دستکاری کرده است، همانطور که در بسیاری از موارد مشخص شد آن‌ها اعضای بدن شهدا را دزدیده اند.»

این بیانیه می‌افزاید: آنچه دشمن انجام داد جز جنایت جنگی، جنایت فجیع و نقض آشکار حرمت و حیثیت کشته شدگان نیست و بربریت و انحطاط اخلاقی آن‌ها با تجاوز به مردم ما و تعرض به اجساد شهدای صالح ما و نبش قبر آن‌ها نمایان می‌شود.»

در همین زمینه، دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، نقض حرمت اجساد ۸۰ فلسطینی و سرقت اعضای بدن آن‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

نوامبر گذشته، پزشکان و مجروحان بیمارستان الشفا در شهر غزه گزارش دادند که ارتش اسرائیل در حالی که بیمارستان را محاصره کرده بود، به کارکنان پزشکی حمله کرد، بیماران را دستگیر کرد و اجساد را دزدید.

ناظر آژانس حقوق بشر اروپایی مدیترانه‌ای خواستار تشکیل یک کمیته تحقیقات بین المللی مستقل در مورد بازداشت اجساد ده‌ها فلسطینی کشته شده توسط ارتش اسرائیل در جریان جنگ در نوار غزه که مظنون به سرقت اعضای بدن آن‌ها هستند، شد.