استاندار سمنان:
اتباع باید در مناطق مجاز استان سمنان ساکن شوند

هاشمی استاندار سمنان در جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع استان اظهار کرد: برگزاری جلسات قرارگاه ساماندهی اتباع خارجی به‌صورت مستمر در دستور کار شهرستان‌ها قرار داشته است و دهیاران و بخشداران ضرورت دارد در جلسات قرارگاه ساماندهی اتباع خارجی در شهرستان‌ها حضور فعال داشته باشند.

وی گفت: در راستای پیشبرد سیاست و اهداف مرتبط با قرارگاه ساماندهی اتباع خارجی، گشت‌های نظارتی به‌صورت فعال در استان انجام می‌شود.

وی همچنین از زحمات محتشمی‌پور در مدت تصدی سرپرستی دفتر ساماندهی امور اتباع و مهاجران خارجی تقدیر کرد و ضمن آرزوی موفقیت برای کلیچ، سرپرست جدید این اداره کل، بر لزوم توجه ویژه به اتباع مجاز و برخورد با اتباع غیرمجاز تاکید کرد.

در این آیین، با تقدیر از خدمات محتشمی‌پور، سرپرست سابق اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری سمنان، کلیچ به‌عنوان سرپرست جدید این اداره کل معرفی شد.