مشارکت بالا در انتخابات تضمین کننده امنیت است

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی گفت: مشارکت در انتخابات یکی از وظایف ما در تامین امنیت کشور است به ویژه که کمترین اثر شرکت در انتخابات ناامیدی دشمنان است.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه مشارکت بالا در انتخابات دندان طمع دشمن را می‌کند گفت: دشمن وقتی حضور مردم را نبیند طمع بیشتری خواهد داشت و حضور مردم به معنای واقعی کلمه تامین کننده امنیت است به طوری که این مسأله شعار نیست بلکه یک واقعیت است.

او با بیان اینکه دشمن بر اساس میزان حضور مردم برنامه‌ریزی می‌کند گفت: چنانچه حضور مردم در انتخابات بالا باشد، امنیت کشور تقویت می‌شود.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه تک تک آرا در ایجاد امنیت موثر است گفت: شرکت در انتخابات باعث ناامید شدن دشمن می‌شود به ویژه وقتی که مردم را می‌بیند وحشت می‌کند و این بازدارنده است.