آغاز طرح واگذاری ۱۷۰ هکتار زمین به مردم کهنوج

استاندار کرمان در آیین واگذاری ۱۷۰ هکتار زمین به مردم کهنوج گفت: این شهرستان نخستین منطقه در استان است که واگذاری زمین را انجام می‌دهد و هفت هزار قطعه تا نوروز در استان کرمان نیز به واجدین شرایط واگذار می‌شود.

محمدمهدی فداکار افزود: هزینه‌های زیرساختی این محوطه‌ها بخشی از سوی استان، بخشی از طریق وزارت مسکن و بخشی وزارت نیرو انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: مردم بیشترین هزینه را در حوزه مسکن دارند و واگذاری زمین می‌تواند دستیابی به مسکن را سهل‌تر کند.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان نیز در این رابطه گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت مردمی در این مقطع کار بزرگ و انقلابی برای مردم منطقه انجام شده که در این راستا ۱۷۰ هکتار زمین به یک هزار و ۴۳۷ نفر از مردم۶ کهنوج در قطعات ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری واگذار می‌شود.

ابراهیم امیری افزود: این اراضی به ۳۶۶ نفر که خانواده‌های چهار فرزندی هستند بدون قرعه کشی واگذار می‌شود و یک هزار و ۴۰۰ نفر خانواده‌های سه فرزندی هستند که واگذاری زمین با قرعه کشی برای آن‌ها انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: قرار است ۵۹۴ قطعه نیز در قالب نهضت ملی مسکن به مردم کهنوج واگذار شود که فاز اول آن ۱۳۰ هکتار است که به زودی آغاز می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان بیان داشت: قطعات دیگری نیز در داخل شهر کهنوج به واجدان شرایط واگذار می‌شود که فاز سوم طرح موسوم به هزار و ۵۰۰ واحدی شامل ۵۰۰ واحد است که در آن مرحله نیز واگذاری زمین با قرعه کشی انجام می‌شود.