۹۳ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در آذربایجان‌غربی تولید شد

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۶۷ واحد مرغ مادر گوشتی در استان وجود دارد که در حال حاضر ۵۶ واحد فعال بوده و بقیه واحد‌ها در حال بازسازی و آماده سازی برای جوجه‌ریزی هستند؛ ضمن اینکه ۴ واحد به دلیل مشکلات نقدینگی غیرفعال و راکد است.

وی با اشاره به تولید ۹۳ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در آذربایجان‌غربی، افزود: از مجموع ۵۶ واحد در حال فعالیت ۲۰ واحد نژاد آرین و ۳۶ واحد سویه وارداتی تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

شهبازی ادامه داد: از مجموع ۹۳ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه تولید شده در استان، ۴۷ میلیون قطعه معادل ۵۰ درصد تولیدات استان پاسخگوی نیاز داخلی بوده و مابقی به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه این استان رتبه سوم کشوری را در تولید جوجه یک‌روزه گوشتی دارد، ادامه داد: در دی امسال، ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی در واحد‌های مادری استان تولید شد.

شهبازی گفت: ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوابگوی نیاز استان است و مابقی تولیدات باید به سایر استان‌ها ارسال یا به خارج از کشور صادر شد.

وی اظهار کرد: با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیری‌های انجام شده، در راستای افزایش ارزش افزوده واحد‌های مرغداری و حمایت از این واحدها، روند صادرات مازاد تولید واحد‌های مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف می‌شود.

آذربایجان‌غربی دارای ۸۵۸ واحد مرغداری گوشتی، اجداد، تخم‌گذار و مرغ مادر است.