فرماندار ویژه مهاباد:
نحوه رای‌گیری دوره انتخابات تسهیل شده است

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در آیین روز پدران آینده که به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) برگزار شد، گفت: سازو کار اخذ رای در این دوره از انتخابات تسهیل و واجدان شرایط با ارائه کارت‌های کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و حتی کارت پایان خدمت رای بدهند.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های ویژه بررسی هویت فرد و همچنین ثبت دزمان و مکان رای‌دهنده برای جلوگیری از ثبت رای‌های تکراری استقرار خواهد شد.

فرماندار ویژه مهاباد با تاکید بر مشارکت حداکثری در انتخابات افزود: نماینده که با رای حداکثری مردم انتخابات شده اصلح‌تر و شایسته‌تر خواهد بود.

عباسی با اشاره به جایگاه ویژه نماینده در نظام جمهوری اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان تصمیم گیری و قانون گذاری برای کشور بوده و تصمیمات آن‌ها برای اجرا در سطح کشور پس از تایید شورای نگهبان ابلاغ خواهد شد.

وی در ادامه ضمن گرامیداشت میلاد حضرت علی (ع)، افزود: امام علی نمونه بارز انسان متعالی بود و این مهم علاوه بر پرورش در دامن پیامبر اکرم (ص) از روحیه والای ایشان در حقیقت طلبی و خداباوری نشات گرفته بود.

عباسی در ادامه به دانش آموزان تاکید کرد که قدردانی زحمات اولدین خود باشند و در نهایت احترام و ادب به خواسته‌های آن‌ها گوش کنند.

وی با بیان اینکه پیشرفت و توسعه در گرو علم آینده سازان بوده و علم بدون اخلاق ارزش نیز واقعی ندارد، در ادامه گفت: نخبگان و جوانانی که با سرمایه این کشور به جایگاه علمی رسیدند باید به مردم و جامعه خود خدمت کنند و در خدمت هموطنان باشند.