اهدای اعضای بدن نوزدهمین ایثارگر استان اردبیل به بیماران نیازمند

دکتر رامین نسیمی دوست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: زنده‌یاد عابدی ملاباشی به دنبال سقوط از ارتفاع با شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی در بخش آی.سی.یو جراحی اعصاب بیمارستان فاطمی اردبیل بستری شده بود که به رغم مراقبت‌های درمانی دچار مرگ مغزی شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل افزود: زنده‌یاد عابدی ملاباشی به رغم مراقبت‌های درمانی، پس از تایید نهایی مرگ مغزی و با تشخیص و تایید توسط متخصصان و کوردیناتورهای واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بامداد امروز برای اهدای عضو به به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

به گفته او، زنده‌یاد عابدی ملاباشی نوزدهمین ایثارگر استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ است که اعضای بدن وی با رضایت خانواده به نیازمندان اهدا شد.

استان اردبیل در پنج سال گذشته رتبه نخست شناسایی بیماران مرگ مغزی و اهدای عضو در کشور را به دست آورده و فرهنگ اهدای عضو جان‌باختگان در این استان به شکل ملموسی در حال رشد است.