انهدام باند سارقان و کشف ۲۳ فقره سرقت در بم

سرهنگ داریوش تاج آبادی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی و سیم وکابل برق در سطح شهرستان و خصوصا حوزه کلانتری ۱۱، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در این زمینه با تلاش و کار شبانه روزی و تحقیقات گسترده پلیسی صورت گرفته از سوی مأموران کلانتری ۱۱، در نهایت عاملان این سرقت‌ها که ۴ نفر از سارقان سابقه دار و ۲ نفر آن‌ها اعتیاد شدید به مواد مخدر صنعتی داشتند شناسایی و طی چند عملیات در پاتوق‌های مواد مخدر دستگیر شدند.

جانشین انتظامی شهرستان بم با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه سارقان مقادیر زیادی لوازم مسروقه شامل سیم و کابل برق، وسایل منزل کشف و ۲ مالخر وسایل سرقتی نیز دستگیر شدند، اظهار داشت: متهمان در تحقیقات به عمل آمده پلیس به ۲۳ فقره سرقت از اماکن خصوصی خصوصا ساختمان‌های نیمه ساز در سطح شهرستان اعتراف کردند.