محکومیت قاچاقچی سوخت در خاتم

سیدمحمدمهدی مهاجریان مقدم مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد گفت: پرونده قاچاق ۲۸ هزار و ۸۵۲ لیتر نفت گاز به ارزش ۹ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خاتم رسیدگی شد.

او افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام حمل سوخت قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت، متهم را به پرداخت ۱۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مهاجریان مقدم ادامه داد: شعبه برای خودرو حمل سوخت قاچاق علاوه بر اصلاح خودرو تغییر یافته، در مجموع به پرداخت ۲۷ میلیارد و ۴۵۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

ماموران نیروی انتظامی خاتم هنگام بازرسی خودرو‌های عبوری از یک دستگاه کامیون کشنده ۲۸ هزار و ۸۵۲ لیتر سوخت قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای بررسی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.