سه طرح عمرانی و اقتصادی در بیارجمند شاهرود افتتاح شد

محمد کریمی بخشدار بیارجمند شاهرود اظهار کرد: همزمان با هفتمین روز از دهه فجر، طرح اقتصادی پرورش بره‌پرواری ۲۰۰ رأسی با سرمایه‌گذاری ۱۸ میلیارد ریال بهره‌برداری شد.

محمد کریمی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال آورده متقاضی و هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال وام بانکی اختصاص یافت، افزود: تولید سالانه هشت تن گوشت در این واحد صنعتی برآورد شده است.

وی به افتتاح یک واحد مسکن مددجویی در روستای خانخودی اشاره کرد و گفت: برای ساخت این واحد مسکونی سه میلیارد ریال از اعتبارات منابع داخلی و ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سایر منابع اختصاص یافت.

کریمی با بیان اینکه طرح سنگ فرش به مساحت ۸۰۰ متر مربع، بهسازی و آسفالت ۶ هزار و ۲۰۰ متر مربع از معابر روستای گیور بیارجمند اجرا و بهره‌برداری شد، ابراز کرد: برای اجرای این طرح ۹ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال هزینه شد.