بهره‌مندی بیش از ۱۵۵۰ نفر در دهستان چاهدگال از آب آشامیدنی سالم

صبح امروز جمعه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، فرماندار فهرج،  فرماندهان سپاه و انتظامی، بخشدار نگین کویر و جمعی از مسئولان، خط انتقال شبکه آبرسانی روستای علی آباد چاهدگال در بخش نگین کویر فهرج افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

سردار نظری، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: در دولت آیت الله رئیسی از ابتدای دولت تا هم اکنون در قرارگاه مردمیدان به بیش از ۲۰ روستا و در  قرارگاه امام حسن مجتبی  (ع) به ۳۳ روستا  و جمعا ۵۳ روستا آبرسانی شده است که با این آبرسانی ها بیش از ۳۰ هزار نفر از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: امروز با افتتاح فاز اول پروژه آبرسانی در علی آباد چاهدگال بخش نگین کویر که به همت بسیج سازندگی و به کمک آبفا اجرا شده است، آبرسانی به  ۲ روستا انجام شده است و بیش از ۱ هزار و ۵۵۰ نفر از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند شدند. 

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: در فاز دوم که در حال شروع آن هستیم، تعداد ۴ روستا در این بخش از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه به زودی قرارگاه عملیات جهادی و پهنه‌ای در بخش نگین کویر افتتاح خواهد شد، افزود: در ادامه کار محرومیت زدایی در این بخش در زمینه مسکن، بهداشت، آب و سایر مسائل کارمان را ادامه خواهیم داد.

سردار نظری بیان داشت: امروز در ادامه این برنامه‌ها، اهدای تعداد ۹ مسکن محروم، اهدای  ۴ جهیزیه و قریب به ۲۰۰ بسته کمک معیشتی و بهره برداری از  ۱۱ چشمه سرویس بهداشتی و حمام و همچنین ۳ پروژه عمرانی که به همت  سپاه ساخته شده اند،  افتتاح می شوند.  

سردار نظری در ادامه با حضور در منزل شهید جلالی صدر در محمدآباد نگین کویر، ضمن دیدار و گفت و گو با خانواده این شهید والامقام از خانواده این شهید راه امنیت قدردانی کرد.