سرقت ۲ میلیاردی از یک انبار

سرهنگ پیمان گودرزی گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت انباری در منطقه رجایی شهر کرج، بررسی موضوع جهت شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۵ این شهرستان قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: ماموران انتظامی با بررسی‌های میدانی و اقدامات هوشمندانه پلیسی یک سارق سابقه دار را در ارتباط با این سرقت شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضایی در عملیاتی ضربتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه این سارق مقادیر قابل توجهی لوازم مسروقه به ارزش ۲ میلیارد ریال کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج تصریح کرد: متهم دستگیر شده در تحقیقات اولیه انجام شده به سرقت از یک انبار اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای انجام تحقیقات تخصصی به پلیس آگاهی منتقل شد.