آغاز عملیات اجرایی پارک ورودی شهر خرم‌آباد در اسفندماه

داریوش بارانی بیرانوند  با اشاره به اینکه نخستین چیزی که در ذهن هر گردشگر در انجام سفر‌ها اثر می‌گذارد، ورودی شهر‌ها است، اظهار کرد: در واقع ورودی شهر‌ها تصویری از آن شهر را در ذهن او حک می‌کند بنابراین ساماندهی و توجه به ورودی شهر اهمیت فراوانی دارد.
وی بیان کرد: در راستای ساماندهی ورودی شهر خرم‌آباد از سمت بروجرد به دنبال ایجاد یک پارک ۱۸ هکتاری هستیم که مشاور آن هم تعیین شده است.
شهردار خرم‌آباد گفت: پارک ورودی شهر شامل پارکینگ، الاچیق، فضای خدماتی، نمازخانه و فضای خدماتی است، در واقع ما به دنبال این هستیم که یک فضای مناسبی را برای مسافران در ورودی شهر ایجاد کنیم.
بارانی بیرانوند گفت: در ورودی شهر همچنین بنا داریم پل تفرجگاهی که تپه کاسیت را به تپه‌های زیر مسکن مهر وصل می‌کند، در واقع نقش دروازه ورودی شهر را ایفا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه اعتبار ساخت این مجموعه ۱۰۰ میلیارد تومان است، خاطر نشان کرد: کلنگ احداث فضای سبز و پل تفرجگاهی ورودی شهر اسفندماه بر زمین زده می‌شود، برنامه ما این است که سال ۱۴۰۳ بخش عمده‌ی از کار انجام شود.