حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایان سال و تعطیلات نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان با تاکید بر دستگاههای نظارتی، گفت: اکیپهای بازرسی دستگاههای نظارتی همچون صمت، جهاد و تعزیرات به منظور نظارت بر عملکرد نانواییها تشکیل و بازرسی از نانواییها در ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان تشدید یابد.
او افزود: با توجه به ورود مسافران به استان مازندران در ایام تعطیل و حجم بالای تقاضای نان در این ایام، تمهیداتی به عمل آید تا مردم با مشکل تهیه نان مواجه نشوند.
خیریانپور گفت: فرمانداران نسبت به انتخاب نانوایان کشیک در ایام تعطیل با اولویتهای مطرح شده به منظور سهولت دسترسی مسافران اقدام عاجل نمایند و نانواییهای کشیک با نصب بنر بر درب واحد صنفی معرفی گردند.
او با اشاره به تقاضای بالای نان در ساعات منتهی به اذان مغرب در ایام ماه مبارک رمضان، افزود: ساعت کار نانواییها در ماه رمضان طوری مدیریت خواهد شد تا نان بیشتری در ساعات عصر پخت گردد.
عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه تمام اهتمام بر این است که با همکاری و استفاده از ظرفیتهای تمام دستگاههای اجرایی هیچ مشکلی در بحث تامن گندم، آرد و نان استان نداشته باشیم، گفت: در ۱۱ ماه گذشته امسال ۴۶۱ هزار تن گندم برای مصرف استان تامین شد.
او افزود: ۲۲۷ هزارتن گندم امسال از سایر استانها وارد کردیم که غالب گندمهای وارده به استان از محصولات تولیدی در استانهای با کیفیت بالای گندم نظیر خوزستان و گلستان بوده است.
وفائی نژاد گفت: با توجه به تقارن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم صورت گرفته تا ذخیره سازی آرد کافی در شهرستانها انجام پذیرد و هیچ نگرانی و کمبودی در خصوص آرد مورد نیاز واحدهای خبازی در استان وجود نخواهد داشت.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین با تاکید بر کشیک خدمت رسانی به مردم در ایام تعطیل افزود: در ایام تعطیل نوروز و ماه مبارک رمضان زنجیره تامین گندم، تولید آرد، حمل و نقل آرد از کارخانه به درب نانواییها و خبازان که در نهایت نان تولیدی را به مردم ارائه میدهند، به صورت کشیک مشغول خدمت رسانی به مردم خواهند بود.