مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان:
بیش از ۶۵ میلیارد ریال از عوارض آلایندگی در سمنان به آبادانی اختصاص یافت

حسین‌پور مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان گفت: میزان پرداختی به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها بابت روستاهای فاقد دهیاری در استان سمنان از محل دریافت عوارض آلایندگی در سال گذشته ۴۹ میلیارد ریال بود.

وی ادامه داد: امسال از محل دریافت عوارض آلایندگی ۴۳ میلیارد و ۸۸۸ میلیون ریال به شهرداری‌ها، ۲۰ میلیارد و ۹۹۹ میلیون ریال به دهیاری‌ها و ۶۴۳ میلیون ریال به فرمانداری‌ها بابت روستاهای فاقد دهیاری در استان سمنان پرداخت شد.

وی بیان کرد: ۳۵ میلیارد و ۹۸۷ میلیون ریال از محل دریافت عوارض آلایندگی سال گذشته به شهرداری‌های استان سمنان پرداخت شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان گفت: طبق تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واحدهای تولیدی آلاینده محیط زیست که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمی کنند، به تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست، مشمول پرداخت یک درصد از قیمت فروش خود به عنوان عوارض آلایندگی می شوند.