اجرای طرح نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در سیستان و بلوچستان

سرگزی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده‌های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، به منظور تامین فرآورده سالم و حلال و همچنین اهمیت ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان این محصولات، نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ لغایت ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ تشدید می‌شود و در زمان اجرای این طرح کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان در قالب اکیپ‌های ویژه نظارت بهداشتی و شرعی، کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز عرضه، رستوران‌ها و. را بر عهده دارند.

 وی عنوان کرد: در مدت زمان اجرای این طرح تعداد ۵۷ اکیپ ثابت و سیار و ۱۰۷ نفر در قالب بازرس بهداشتی به صورت دو شیفت صبح و عصر وظیفه نظارت بر مراکز عرضه را انجام می‌دهند.

 مدیرکل دامپزشکی استان تاکید کرد: به شهروندان توصیه می‌شود محصولات و فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه کنند و از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری نمایند.

وی تصریح کرد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی اعم از شیر، گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل و. از مزرعه تولید تا سفره مصرف را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در همه مراحل برخورد خواهد کرد.