خطیب جمعه بخش بهمن: 
تأثیر گذار‌ترین سلاح، رسانه است 

حجت الاسلام علیزاده، امام جمعه بخش بهمن با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با شاعران اظهار داشت: جنگ رسانه‌ای مهم‌ترین ابزار جنگ نرم است ، چون آرام و بی سر و صدا بر تغییر باورها و اعتقادات و افکار و اندیشه‌ها هدف گذاری می‌کند و در ایران بعد از اینکه دشمنان نتوانستند از طریق جنگ سخت انقلاب اسلامی را از پا درآورند به جنگ نرم روی آوردند.

او افزود: امپراطوری دروغ ، با آخرین ابزارها و با صرف هزینه‌های گزاف ، به مصاف جمهوری اسلامی آمده و به قصد نفوذ در ذهن و تسخیر اندیشه‌ها، جنگ ترکیبی تمام عیاری را علیه ملت ایران راه انداخته است.

امام جمعه بخش بهمن در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لیالی مبارک شبهای قدر و مصادف شدن آن با شهادت امیرالمومنین (ع) را باید غنیمت شمرد.

حجت الاسلام علیزاده ادامه داد: شب های قدر شبهایی است که ائمه معصومین (ع) توجه خاصی به آن دارند و تفکر و برنامه‌ریزی و دعا مهم‌ترین عمل شب قدر است.

امام جمعه بخش بهمن با اشاره به روایت رسول اکرم(ص) در مورد شب قدر بیان کرد: از سوی پروردگار متعال در ایام زندگی انسان ، نسیم‌های رحمت می‌وزد ، هوشیار باشیم که خود را در معرض آنها قرار دهیم که یکی از آن ایام شب های قدر است.

او افزود: آنچه در شب‌های قدر محوریت دارد تفکر ، خودآگاهی و حس حضور و دعاست ، حتی عبادت و دعا بدون حضور قلب و تمرکز اثر چندانی ندارد لذا مهم‌ترین عمل در شب قدر ، ساعاتی خلوت با خود و حضور قلب در پیش خداست.

امام جمعه بخش بهمن ادامه داد: در شب قدر بیشتر متمرکز بر کیفیت عمل باشیم تا کمیت عمل چون شبهای قدر اینقدر اعمال دارد که ما با این زمان محدود به انجام همه آنها نمی رسیم.