لایروبی انهار کشاورزی آستانه اشرفیه

محمدحسین کریمی، مدیر منابع آب آستانه اشرفیه از لایروبی بیش از ۴۵ کیلومتر از انهار اصلی این شهرستان خبر داد و گفت: این انهار کشاورزی دارای اولویت طی هفته‌های اخیر لایروبی شده اند.

او افزود: بخشی از لایروبی‌ها در آستانه اشرفیه از جمله در انهار اصلی دارای اولویت لایروبی؛ سالار جوب، دهشال و نیاکو و در بندر کیاشهر در انهار؛ سلیم چاف، اشمان دهکاء و امیرکیاسر بوده است.

مدیر منابع آب آستانه اشرفیه تصریح کرد: این انهار تأمین کننده آب مورد نیاز ۱۵ هزار هکتار از اراضی شالیزاری منطقه هستند.

 کریمی همچنین گفت: ۷۵ کیلومتر از انهار اصلی در آستانه اشرفیه دارای اولویت لایروبی هستند که تا این لحظه ۴۵ کیلومتر از آنها لایروبی شده اند و عملیات لایروبی منطبق بر برنامه ریزی و زمانبندی همچنان در این شهرستان ادامه دارد.

شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان قرار دارد.