رشد ۳.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

محمد میربابایی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز در واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان تولید شده است.

وی اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز تولید شده در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که ۳۲ هزار و ۸۲ تن بوده ۳.۲ درصد رشد داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین طی اسفند ماه سال گذشته، ۲ هزار و ۶۱۷ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.