رژیم صهیونیستی از همان روزهای نخست آغاز جنگ غزه با هدف نسل کشی در این باریکه اقدام به بمباران گسترده زیرساختها و اماکن غیرنظامی فلسطینیان با هدف مجبور ساختن آنها به مهاجرت اجباری کرد. گرچه نهادهای بین الملل بارها نسبت به وقوع نسل کشی در این باریکه هشدار داده اند، اما مقامات غربی به ویژه آمریکا همچنان به حمایتهای خود از رژیم صهیونیستی ادامه میدهند.
به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای، آمار کلیدی درباره نسل کشی فلسطینیان طی ۱۸۵ روزی که از جنگ میگذرد منتشر ساخت.
در این بیانیه آمده است: طی ۱۸۵ روزی که از جنگ غزه میگذرد ۳۳ هزار و ۲۰۷ غیرنظامی به دست ارتش اسرائیل کشته شده اند که از این میان ۱۴ هزار و ۵۲۰ تن از آنها کودکان بوده اند. این در حالی است که دستکم ۷ هزار نفر هنوز زیر آوارها مانده اند که به احتمال فراوان باید آنها را نیز در شمار شهدای جنگ در نظر گرفت.
این بیانیه با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه تمامی اقشار غیرنظامیان، میافزاید: نظامیان صهیونیست طی عملیات نظامی خود در غزه ۴۸۵ کادر درمانی را به شهادت رسانده اند. همچنین بیش از ۷۵ هزار و ۹۳۰ فلسطینی نیز در این جنگ مجروح شده اند. متاسفانه ۱۱ هزار فلسطینی با جراحات شدیدی مواجه هستند که در صورت مداوا نشدن در خارج از غزه، جان آنها تهدید میشود.
وزارت بهداشت غزه در ادامه آماری نیز نسبت به آسیب این جنگ به کودکان ارائه کرد. این آمار تاکید دارد: از زمان آغاز جنگ، بیش از ۱۷ هزار کودک فلسطینی یک یا هر دو والدین خود را از دست داده اند که نشان دهنده آسیبهای جدی است که این کودکان به واسطه جنگ متحمل شده اند.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: بیش از یک میلیون تن از آوارگان فلسطینی اکنون به بیماریهای عفونی مبتلا شده اند. نظامیان صهیونیست تاکنون ۳۱۰ تن از کادر درمان و ۲۰ خبرنگار را بازداشت کرده اند. از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری غزه بیش از جنگ، اکنون ۲ میلیون نفر از خانه و کاشانه خود آواره شده اند.