استحکام و تعالی بنیان خانواده با تقویت و توانمندسازی دانشگاهیان

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید مقامی با اشاره به توجه ویژۀ مقام معظم رهبری به مباحث حوزۀ ازدواج و خانواده گفت: آموزش‌های فرهنگی عمومی ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، بستر مناسبی برای استحکام، ارتقا و تعالی بنیان خانواده، تقویت و توانمندسازی آنان در برابر آسیب‌های اجتماعی و اختلافات فرهنگی و نیز تربیت و پرورش نسل صالح است.

او افزود: آموزش ضمن خدمت کارکنان همچنین می‌تواند مرجع قابل اعتماد و یکپارچه‌ای برای رشد و تقویت بینش سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کارکنان و آگاهی‌بخشی عمیق در مباحث اعتقادی و احکام شرعی باشد.

مسئول آموزش ضمن خدمت دوره‌های عمومی دفتر نهاد رهبری برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: در سال گذشته، ۸۰ دورۀ آموزشی توسط واحد ضمن خدمت دفتر نهاد رهبری برای آموزش‌های فرهنگی عمومی با همکاری ادارۀ آموزش و توانمندسازی کارکنان در سطح دانشگاه به اجرا گذاشته شد که بیش از ۲۷ هزار نفر از کارکنان، این دوره‌ها را گذراندند.

مرضیه ده‌بزرگی اضافه کرد: در ۶ ماه دوم ۱۴۰۲، برای آموزش فرهنگی عمومی ضمن خدمت، ۶ کمیتۀ تخصصی با حضور اساتید و مشاوران متخصص با موضوعات سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، ازدواج و خانواده، فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، اعتقادی و اخلاقی، تعلیم و تربیت تشکیل شد که متناسب با نیاز کارکنان، محتوای دوره‌های آموزشی بازنگری و محتوا‌های جدید تنظیم و تدوین شد.

او ادامه داد: در این دوره‌ها اساتید متناسب با موضوعات، شناسایی و برای تدریس معرفی می‌شوند که البته عملکرد آنها در این کمیته‌ها بررسی و بازبینی خواهد شد.