رشد ۱۱ درصدی تولید گوشت بوقلمون در قزوین

علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار تن گوشت بوقلمون سال گذشته در استان قزوین تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با حجم چهار هزار و ۴۱۷ تن به میزان ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۲ هزار و ۹۰۰ قطعه در استان قزوین فعال است که بیش از ظرفیت پیش بینی شده را در استان محقق ساخت.

این مسئول بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحد‌های تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه قرار دارد.

رمضانپور یادآور شد: استان‌های تهران، کرج و اصفهان از بازار‌های هدف مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین محسوب می‌شوند.

طبع گوشت بوقلمون گرم و‌تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد بافت و ترمیم بافت‌های آسیب دیده موثر باشد.