استاندار گیلان:
افزایش تولید مسکن روستایی گیلان در اولویت قرار دارد

اسدالله عباسی، استاندار گیلان در جلسه شورای مسکن استان گفت: در پرداخت تسهیلات برای بخش مسکن روستایی شعب بانکی که در روستاها، دهستان‌ها و بخش‌ها قرار دارند در تأمین تضامین سخت گیری چندانی ندارند و این امر به افزایش تولید مسکن در روستا‌ها کمک خواهد کرد.

او افزود: با افزایش تولید مسکن روستایی که در اولویت نهضت ملی مسکن قرار دارد مسئله باز آفرینی شهری مورد تأکید قرار گرفته و متقاضیان خود مالکی با تشویق، حمایت و کاهش کاغذبازی (بروکرارسی های) اداری می‌توانند تسهیلات بهتری دریافت کنند.

استاندار راه و شهرسازی گیلان را متولی تأمین و احداث مسکن استان اعلام و تصریح کرد: باید جلسه‌ای با حضور پیمانکاران و انبوه سازان برگزار شود تا با استماع نظرات آنها، برخی مشکلات موجود تعیین تکلیف و حل شوند.

به گفته عباسی، مشکلات موجود در بخش احداث مسکن خود مالکی باید طی برگزاری جلسه‌ای با حضور معاونت عمرانی استانداری و مدیران بانک‌های عامل به صورت اختصاصی حل شود.

او همچنین گفت: در اجرای طرح باز آفرینی شهری هم جلسه‌ای با حضور شهرداران تشکیل شود و آن دسته از شهردارانی که در این زمینه عملکرد مثبتی داشتند مورد تقدیر و شهرداران با عملکرد ضعیف نیز تذکر جدی قرار گیرند.