شمیم عطر گل محمدی از گلستان‌های راور

خواجویی از آغاز برداشت گل محمدی در گلستان‌های روستا‌های شریف آباد وخورند از توابع در بخش مرکزی این شهرستان خبر داد. 


وی با اشاره به اینکه ۲۳ هکتار گلستان بارور در این مناطق وجود دارد، افزود: میانگین برداشت گل محمدی به طور متوسط از هر هکتارر ۱.۵ تن گل‌تر است. 


 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور بیان داشت:  گل محمدی از جمله گیاهان با ارزش اقتصادی بالا است که فراورده‌های آن، شامل: غنچه خشک، گلبرگ خشک، گلاب و اسانس است. 


برداشت گل محمدی در شهرستان راور از نیمه دوم فروردین آغاز شده است و تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد.