رصد ساختمان‌های پرخطر اراک

 

عضو شورای شهر اراک در خصوص بررسی ساختمان‌های ناایمن شهر اراک گفت. در شهر اراک ۴۵ ساختمان ناایمن و پرخطر شناسایی شده است که برخی از آنها مسکونی و تعدادی نیز تجاری است.

چگینی افزود: البته در کنار این ساختمان‌های ناایمن شهر اراک، سه مرکز درمانی و بهداشتی هم در شهر اراک وجود دارد که ناایمن و پرخطر هستنند.
حبیبی عضو هئیت علمی نظام مهندسی شهر اراک نیز گفت: متاسفانه چند گود‌ پرخطر در اراک وجود دارد که برای ساختمان‌های مجاور خطر ساز است. البته اخطار‌های لازم در این زمینه داده شد اما تا کنون اقدامات لازم انجام نشده است.

جلالوندی رئیس اداره پیشگیری سازمان آتش نشانی شهر اراک هم گفت: نبود ایمنی و عدم رعایت اصول ایمنی از جمله کابل‌های برق در برخی ساختمان‌های تجاری از جمله مواردی است که طی سال‌های گذشته به دستگاه‌های مربوطه اعلام شده است.

{$sepehr_media_19278671_600_350}