پلمب یک واحد بوفه مدرسه در قم

زارع، رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم از پلمب یک واحد بوفه مدرسه به دلیل رعایت نکردن  موازین بهداشتی خبر داد و گفت:یک بوفه بهداشتی در مدرسه باید در مکانی واقع شده باشد که هم دانش آموزان به راحتی به آن دسترسی داشته باشند و هم در معرض دید بوده و امکان کنترل مسئولان روی آن میسر باشد.

وی افزود: همچنین محل بوفه می‌بایست از محل جمع آوری زباله‌ها و سرویس‌های بهداشتی مدرسه فاصله داشته و کف و دیوار‌های آن قابل نظافت باشد و کارکنان بوفه باید کارت بهداشتی داشته و گواهینامه بهداشت عمومی را از آموزشگاه‌های بهداشت اصناف دریافت کرده باشند.
 
دکتر زارع سپس به دستورالعمل عرضه مواد غذایی مجاز و غیرمجاز در بوفه‌های مدارس اشاره کرده و بیان داشت: عرضه انواع شیر‌های پاکتی کم چرب، دوغ پاستوریزه، لقمه‌های سالم مانند نان و پنیر و گردو و همچنین انواع میوه در بوفه مدارس مجاز است. در حالی که انواع ساندویچ سوسیس، کالباس، فلافل، الویه، سمبوسه، پیتزا، نوشابه‌های گازدار، چیپس و پفک، آدامس و آبنبات، لواشک و آلوچه، انواع پاستیل و شیرینی جات چسبنده از جمله موارد غیرمجاز برای عرضه در بوفه‌های مدارس هستند.
 
رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم ضمن تقدیر از همکاری و همراهی اداره کل آموزش و پرورش در اجرای برنامه نظارت از بوفه‌های مدارس، تصریح کرد: طبق هماهنگی‌های بعمل آمده با آموزش و پرورش، اگر بوفه‌ای الزامات و موازین بهداشتی را رعایت نکند پلمب خواهد شد.