برگزاری مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان البرز
برگزاری مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان البرز

محمدبیگی نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست فرمانداری البرز گفت: مسائل شهرستان البرز ویژه است، چرا که کانون مهم اقتصادی در حوزه صنعت و کشاورزی و بزرگترین سایت مسکن ملی کشور در این شهرستان است.

محمدبیگی افزود: با توجه به افزایش جمعیت این شهرستان نیازمند ارتقاء تقسیمات کشوری هستیم.

وی ادامه داد: باید به مساله آب و اشتغال توجه و بافت فرسوده شهرستان باز آفرینی شود.

فرماندار سابق این شهرستان گفت: تامین انرژی از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده در شهرستان است

تصفیه خانه شریفیه اقدام دیگری بود که در طول مدیریت اینجانب انجام شد.

غفوری افزود: الوند و مهرگان منتظر حضور فرماندار جدید هستند و قول‌هایی که داده ایم با حضور فرماندار جدید انجام خواهد شد.

کاظمی معاون سیاسی استاندار هم در ادامه این مراسم گفت: حقیقت طوفان الاقصی و وعده صادق قابل انکار نیست و این نفوذ ایران برای برکندن بساط آمریکا و اسراییل از منطقه است.

کاظمی گفت: می‌گفتند کار جمهوری اسلامی بعد از فتنه زن زندگی آزادی تمام است، اما امروز اقدامات جمهوری اسلامی نشان داد نابودی خودشان نزدیک است. 

وی افزود: همکاری سه قوا و هماهنگی آن‌ها با آرمان‌های انقلاب در طول دوره‌های گذشته بی سابقه است و نتیجه این هماهنگی رفع موانع و گرفتاری‌های مردم خواهد بود.