نگرانی نتانیاهو از عواقب دستور جدید دادگاه لاهه و برگزاری جلسه اضطراری کابینه

پس از برگزاری دادگاه لاهه و صدور دستور توقف حملات ارتش اشغالگر در شهر رفح در جنوب غزه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مشاور حقوقی کابینه و وزیر امور خارجه خود تشکیل جلسه اضطراری داده است.

به گزارش الجزیره، شنیده‌ها حاکی از آن است که این رژیم در حال صحبت مستقیم با مقامات آمریکایی در خصوص دستورات دادگاه لاهه است. افزون بر این، به وزرای صهیونیست نیز گفته شده است که فعلا در این خصوص اظهار نظری نکنند تا جنبه قانونی واکنش‌های آنان بررسی شود. 

کارشناسان می‌گویند اقداماتی از این دست نشان دهنده نگرانی سران رژیم در خصوص دستورات جدید دادگاه لاهه است. 

حکم دادگاه لاهه بیان می‌کند که رژیم صهیونیستی باید فورا حملات در رفح را متوقف کرده و به بازرسان بین‌المللی اجازه دهد تا برای انجام تحقیقات وارد منطقه شوند. حکم دادگاه همچنین خواستار باز کردن گذرگاه رفح برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است. 

با ادامه یافتن جنگ علیه غزه و به شهادت رسیدن بیش از ۳۵ هزار فلسطینی، اکنون بنیامین نتانیاهو به همراه کابینه خود در برابر دو دادگاه مهم جهان قرار دارد. دادگاه لاهه که دستور توقف حملات به رفح را داده است و دیوان کیفری بین‌المللی که ممکن است او را به دلیل ارتکاب جنایت جنگی دستگیر کند. این امر به همراه تجمعات داخلی برای آزادی اسرای صهیونیست، فشار‌ها را به طور مداوم بر نتانیاهو افزایش خواهد داد.

مترجم: زهرا نجفی