رونمایی از کتاب آمدیم تا بمانیم

سید کاظم عباسزاده نویسنده کتاب آمدیم تا بمانیم گفت: آمدیم تا بمانیم ترجمه جمله‌ای است که ارتش بعث عراق با ورود به خرمشهر روی دیوار‌های این شهر نوشتند.

او افزود: این کتاب نمایشنامه‌ای طنز از دوران دفاع مقدس است که در گذشته به روی صحنه اجرا رفته است.

عباسزاده بیان کرد: کار نوشتن و چاپ این کتاب حدود یک سال طول کشید، توسط اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد بررسی و ویراستاری شد و به چاپ رسید.

او خاطرنشان کرد: ۱۰۰ جلد از این کتاب چاپ شده است که در کتابخانه‌های شهرستان و استان منتشر می‌شود. 

دهقان فرماندار بافق نیز در این آیین گفت: ماندگاری آثار دفاع مقدس و شهامت‌ها و رشادت‌های شهدا و رزمندگان، توسط نویسندگان این حوزه رقم خورده است که شجا‌عت‌ها و ایثارگری‌ها را به رشته تحریر درآوردند. 

او افزود: این آثار برای آیندگان ما آموزه‌هایی خواهد بود که اثربخشی خود را دارند و می‌توانند شهدا و رزمندگان و رفتار و منش آنها را برای نسل جوان به عنوان الگو معرفی کند. 

سخنرانی، اجرای سرود، قرائت اشعاری در وصف رئیس جمهور شهید و همراهانش و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.