مراسم بزرگداشت هفتمین روز شهادت رئیس جمهور شهید در سمنان+ فیلم

مردم استان سمنان با برگزاری مراسم ترحیم در مساجد و تجمع در اماکن متبرکه، در غم شهادت آیت الله رئیسی و همراهان وی سوگواری کردند.

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان در یکی از آیین ها که در شاهرود برگزار شد با تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان گفت: جمعیت چند میلیون نفری حاضر در مراسم‌های عزاداری اخیر نشان داد ملت ایران به ارکان نظام وابستگی قلبی دارد و ساختار این نظام ساختاری مستحکم و باصلابت است که اصلی‌ترین مولفه آن وجود پربرکت رهبری و ولایت فقیه است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری گفت: امروز همگان وظیفه دارند علاوه بر زمینه‌سازی برای افزایش مشارکت عمومی در انتخابات، مسیر رئیس‌جمهور شهید کشورمان را به نحوی مطلوب ادامه دهند.

 

{$sepehr_media_19368589_400_300}