معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛
سرمایه گذاری ۲۵۰هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در صنعت شیلات

حسینی گفت: استان بوشهر در عرصه پرورش میگو و ماهی از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است که در این راستا اقدامات مهم و موثری انجام شده است.

وی افزود: استان بوشهر در عرصه پرورش میگو در کشور پیشتاز و به‌ عنوان قطب تولید این آبزی معرفی شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: تولید آبزیان در سال قبل ۱.۴ میلیون تن بود که امسال در راستای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت بخش خصوصی اقدامات و برنامه‌های لازم تدوین و عملیاتی شده است.

حسینی با اشاره به سیاست توسعه صادرات آبزیان یادآور شد: پارسال صادرات ۶۵۰ میلیون دلاری آبزیان ثبت شد که نسبت به سال ما قبل آن افزایش یافته است.

وی ادامه داد: برای صادرات ۳۰۰ هزار تن به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار از تمامی ظرفیت ها با مشارکت مردم و برای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

وی افزود: همچنین برای تولید ۱.۵ میلیون تن تولید و صید آبزیان در سال جاری برنامه ریزی شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: رهاسازی ۵۰۰ میلیون قطعه انواع بچه ماهی و میگو در سواحل استان‌های شمالی و جنوبی و تولید ۴۰۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی نیز در سال جاری در دستور کار است.