پیگیری برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن نیروهای مسلح

ابوطالب شفقت در جلسه شورای مسکن لرستان، اظهار داشت: وزارت دفاع مسئولیت تأمین مسکن نیروها را در چارچوب مقررات دارد و تأمین مسکن نیروهای مسلح در قالب نهضت ملی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هماهنگی نیروهای مسلح با دستگاه‌های اجرایی لرستان توسط فرمانده سپاه استان انجام می‌شود، تصریح کرد: مسائل شهرهای مختلف استان بررسی و برای زمین نیروهای مسلح در دورود، بروجرد و خرم‌آباد تصمیم‌گیری استانی شده است، همچنین مابقی موارد باید توسط دستگاه‌ها و مسئولان ملی مرتبط دنبال شود.

استاندار لرستان، بیان داشت: اختلافاتی برای زمین‌های در دست اقدام وجود داشت که در یک مورد، زمینی در یکی از اماکن ارتش در اختیار بنیاد تعاون بود و مسکن و شهرسازی باید تا دوشنبه هفته جاری زمین را واگذار تا بتوانند تسهیلات مسکن را دریافت کنند.

شفقت با بیان اینکه نیروهای مسلح در برخی شهرهای استان فاقد زمین و نیازمند همکاری هستند، اضافه کرد: همچنین برای زمین‌های پادگان موسوم به ۰۷ خرم‌آباد نیز باید جلسات در سطح ملی با مدیران ارشد ارتش جمهوری اسلامی برگزار شود