تابستون‌تو بساز مهمان استان سمنان شد

مزینانی در کانون پرورش فکری سمنان، ضمن اشاره به آمادگی کانون پرورش فکری برای تابستان پیش رو، گفت: برنامه‌های کانون پرورش فکری امسال با شعار «تابستونتو بساز» در سراسر استان برگزار می‌شود.

وی از استقبال خوب مردم از این برنامه‌ها خبر داد و افزود: علیرغم اینکه هنوز این کلاس‌ها شروع نشده اما ۷۰ درصد ظرفیت‌های مراکز فرهنگی و هنری استان سمنان برای فصل تابستان تکمیل شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان ادامه داد: امسال یک هزار کارگاه، کلاس و برنامه در مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان پیش بینی شده است.

مزینانی بیان کرد: برای بهره‌گیری بیشتر و بهتر نوجوانان و نونهالان استان کارگاه‌ها و کلاس‌های مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان در فصل تابستان دو برابر شده است.