معرفی گردشگری خوراک‌های محلی سیستان و بلوچستان در رسانه ملی

  علیرضا شه‌بخش سرپرست معاونت گردشگری سیستان و بلوچستان  گفت: سیستان وبلوچستان در حوزه گردشگری خوراک و تنوع غذا‌های بومی محلی بسیار غنی است به گونه‌ای که هنوز هم برخی از این غذا‌ها برای بومیان منطقه گمنام و ناشناخته هستند.

سرپرست معاونت گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا با مشارکت رسانه ملی طرحی از ۱۲ خردادماه آغاز شده است که در قالب آن ۲ نفر از بانوان استان با حضور در استودیوی شبکه سه سیما هر روز نسبت به پخت و معرفی بیش از پیش ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه گردشگری خوراک اقدام کرده و به صورت زنده برای عموم مردم از طریق رسانه ملی پخش می‌شود.

پخش این برنامه تا ۲۵ خرداد ماه به صورت روزانه و در برنامه صبحگاهی شبکه سه سیما ادامه دارد و انواع و اقسام غذا‌های محلی استان طبخ و معرفی می‌شود که در ایام رحلت امام خمینی (ره) و سالروز قیام ۱۵ خرداد نیز پخت حلوا و خوراکی‌های ویژه مراسم عزاداری این استان اجرا شد.

علاقه‌مندان به یادگیری نحوه طبخ خوراک‌های محلی و سنتی این استان پهناور می‌توانند هر روز از طریق برنامه زنده ایران ما در شبکه سه سیما این برنامه را تماشا کنند.