پهلودهی یکی از بزرگ‌ترین کشتی‌های کانتینری جمهوری اسلامی ایران در عسلویه

عمران مرادپورطیبی مدیر بنادر و دریانوردی عسلویه با اشاره به پهلوگیری یکی از بزرگترین کشتی‌های کانتینری چندسال اخیر در مجتمع بندری پارس اظهار کرد: طول این کشتی ۲۹۵ متر، عرض آن ۳۲ متر و ظرفیت کشتی چهارهزار و ٩٠٠ تی. ای. یو است.

وی بیان کرد: با توجه به طول زیاد این شناور عملیات راهنمایی و پهلودهی با دقت بالا و با کمک سه فروند یدک‌کش" ای. اس. دی" و توسط سر راهنمایان مجرب سازمان بنادر و دریانوردی انجام شد.

مرادپور طیبی با اشاره افزایش تردد کشتی‌های کانتینری در بنادر عسلویه، عنوان کرد: با توجه به ورود کشتی باشت به مجتمع بندری پارس شاخص تخلیه و بارگیری کانتینر در بنادر عسلویه از رشد مطلوبی برخوردار شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد بیش از ۵۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: همچنین براساس ارزیابی‌ها تردد شناور‌های کانتینر بر، تانکری و خدماتی فراساحلی در بنادر شهرستان عسلویه در مقایسه با سه ماهه سال گذشته ۴.۵ درصد افزایش پیدا کرده است.