اعلام آخرین مهلت سنجش سلامت نوآموزان کردستانی

 هاشم ناظمی‌جلال، مدیر کل آموزش وپرورش کردستان اظهار کرد: نوآموزان برای ورود به پایه اول ابتدایی ودریافت کتب درسی، باید سنجش سلامت شوند.

مدیر کل آموزش وپرورش کردستان از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش فرزندان بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست کرد این فرآیند را هر چه زودتر طی کنند.

وی عنوان کرد: متولدین قبل از مهر ۱۳۹۶ تا اول مهر ۱۳۹۷ که در سال ۱۴۰۳ می‌توانند وارد پایه اول دبستان می‌شوند الزاماً باید در برنامه سنجش بدو ورود شرکت کنند، در غیر این صورت امکان ثبت‌نام در پایه اول را نخواهند داشت.

وی افزود: با توجه به محدودیت زمان فعال بودن سامانه وزارتی مربوط از امروز چهارم تا هفتم تیرماه جاماندگان سنجش با مراجعه به سامانه my.medu.ir نوبت‌گیری ومراحل بعدی را با مراجعه به پایگاه‌های سنجش انجام دهند.

 از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی ۲۳ آبان ۱۴۰۲تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ جاری بیست وهشت هزار و ۲۳۰ نفر نوآموز کردستانی با شرکت در این برنامه ارزیابی شدند.