تولید ۱۰ هزار و ۸۴۱ تن گوشت قرمز در استان قزوین

محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی سه ماهه اول امسال ۱۰ هزار و ۸۴۱ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که نه هزار و ۶۰۴ تن بوده رشد ۱۲.۸ درصدی را نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: خردادماه امسال، سه هزار و ۸۸۸ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری فعال استان قزوین تولید شده است.

میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.