۱۷ تُن چوب قاچاق در مهاباد کشف شد

سرهنگ یوسف اشرفی فرمانده انتظامی مهاباد گفت: در بازرسی از یک دستگاه تریلی، ۱۷ تن چوب به صورت قاچاق و بدون هرگونه مجوز قانونی که ارزش آن برابر نظر کارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شده، کشف شده است.

وی اضافه کرد: در این خصوص ضمن ضبط این مقدار چوب قاچاق، یک دستگاه تریلی توقیف و یک نفر دستگیر شده و با تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضایی شده است.

فرمانده انتظامی مهاباد از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات وابسته، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

سرهنگ اشرفی با اشاره به اینکه قطع درختان به تاراج بردن منابع ملی بوده و خسارت زیست محیطی زیادی در پی دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات وابسته به منابع ملی مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.