حمله با خودرو به هئیت عزاداری ؛ دستگیری اراذل و اوباش در داراب

سرهنگ علیرضا نوشاد گفت: در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح شهرستان، ماموران پلیس امنیت عمومی از اقدام مجرمانه احدی از اراذل و اوباش که با قدرت‌نمایی اقدام به ایجاد ناامنی و رعب و وحشت در مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحیسن (ع) نموده بود مطلع و دستگیری وی را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

او افزود: در این راستا مأموران با اقدامات هوشمندانه پلیسی مخفیگاه متهم را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضایی موفق شدند در عملیاتی ضربتی اراذل و اوباش را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی داراب با اشاره به اینکه در سوابق متهم چندین فقره درگیری، شرارت و خرید و فروش مواد مخدر به چشم می‌خورد، عنوان کرد: اراذل و اوباش دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی و رسیدگی به شکایت شکات به مرجع قضایی تحویل داده شد.