۲۰ درصد نان قم باید از آرد سبوس‌دار تهیه شود

حجت‌الاسلام اسماعیل حسینی مقدم روز دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی،گفت: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل ۲۰ درصد می‌شد، ولی چهار درصد محقق شده است.

 معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ نانوایی در سطح استان نان سبوس‌دار تولید می‌کنند، ادامه داد: ۱۶ درصد این مصوبه بر زمین مانده است و باید اجرایی شود.

او ادامه داد: مجوز نانوایی‌هایی که داوطلب پخت نان سبوس‌دار هستند باید در مدت زمان کوتاهی صادر شود.

مشاور وزیر کشور در اردو‌های جهادی و سلامت نیز در این جلسه گفت: نرخ آرد سبوس دار باید منطقی باشد تا نانوا و مردم ترغیب به خرید شوند.

علی اکبر دُر افزود: فرهنگ‌سازی به نحوی صورت گیرد تا نان سبوس‌دار جایگاه خود را در سبد خانوار داشته باشد.

به گفته  معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم، برای کارخانه‌های تولیدکننده آرد سبوس‌دار و نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل امتیازی قائل شویم.