غفلت‌هایی که منجر به یک عمر پشیمانی شدند

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان گفت: بسیار دردآور است که برخی اوقات شاهد متن‌ها و تصاویری در فضای مجازی هستیم که از مردم می‌خواهند برای سلامتی مجدد افرادی که در حوادث رانندگی دچار نقص عضو و دیگر مصدومیت‌ها شده اند دعا کنیم و دردناک‌تر زمانی است که این افراد مصدوم و دردمند کودکان خردسال باشند.


وی در تشریح یکی از حوادث اینچنینی در روز‌های اخیر گفت: بی توجهی والدین به فرزند ۴ ساله خود در مراسمات عزاداری اخیر باعث برخورد یک خودروی عبوری به این کودک خردسال و خونریزی داخلی وی از ناحیه کبد شد و لحظات دردناکی برای این کودک، والدینش، راننده خودرو و دیگر شهروندان حاضر در صحنه رقم خورد.


سرهنگ رضایی به ماجرای دردناک سنوات گذشته در رابطه با رها کردن یک کودک خردسال در خودروی روشن و به سرقت رفتن خودرو هم اشاره و بیان کرد: در این حادثه نیز پس از چند روز پیکر بی جان این کودک درون خودرو پیدا شد و داغ سنگینی بر دل والدینش باقی ماند که با توجه به این دو مورد از همگان می‌خواهیم از رها کردن کودکان خردسال در محیط‌های خطرساز، فرستادن آنان برای خرید و یا تنها گذاشتن آنان در خودرو خودداری و هنگام مسافرت یا عبور از معابر نیز بیش از هر چیز به ایمنی کودکان و عابران پیاده توجه داشته باشیم.