رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد؛
ضرورت توجه به حریم رود ارس

 فتح زاده  اظهار کرد:آذربایجان شرقی با طول ۲۳۵ کیلومتر با کشور‌های ارمنستان و آذربایجان از طریق رود ارس همسایه بوده که بر روی این رود سازه‌های آبی بزرگی از قبیل سد‌های ارس، خداآفرین و قیزقلعه سی احداث شده است.

وی افزود: احداث جاده کلاله تا جلفا به طول ۱۰۷ کیلومتر و برخورداری این محدوده از ویژگی‌های طبیعی منحصر جنگلی، تنوع میراث تاریخی و فرهنگی، منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس و گمرگات جلفا و نوردوز روند توسعه را در این منطقه تسریع کرده است.

فتح زاده با اشاره به قابلیت منطقه برای توسعه زیر ساخت‌های گردشگری و صنایع به خصوص در زمینه بوم گردی روستایی استعداد کشت انواع محصولات سردسیری و گرمسیری افزود: تکمیل زنجیره ارزش و تولید در بخش‌های کلان اقتصادی و اجتماعی نیازمند نگاه، فکر و عمل متفاوت به حریم رود ارس است تا با تدوین برنامه‌های راهبردی گام‌های تاثیر گذار در ارتقای بهره وری برداشته شود.