برداشت بیش از ۵۸ هزارتن سیر در همدان

علی بایگانه افزود: سطح زیرکشت سیر در استان همدان چهار هزار و ۵۲ هکتار با عملکرد میانگین ۱۴.۵۰ تن در هکتار میزان برداشت است.

وی ادامه داد: بیشترین میزان تولید سیر استان را شهرستان بهار با تولید ۲۸ هزار و ۳۴ تن در یک هزار و ۹۳۴ هکتار به خود اختصاص داده است.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی همدان خاطرنشان کرد: رتبه بعدی تولید سیر در شهرستان همدان با تولید ۲۴ هزار تن سیر در یک هزار و ۶۰۰ هکتار با عملکرد ۱۵ تن در هکتار است.

بایگانه یادآور شد: شهرستان‌های تویسرکان با برداشت سه هزار و ۹۲۰ تن سیر از ۳۸۰ هکتار و اسدآباد با برداشت یک هزار و ۳۸۰ تن سیر از ۱۲۴ هکتار اراضی کشت سیر در رده‌های بعدی تولید سیر در استان همدان قرار دارند.