پویش سراسری با انرژی چهار مشترک‌برق برنده از خراسان‌رضوی داشت

دو نفر از این برندگان جزو مشترکان شرکت توزیع برق مشهد و ۲ نفر دیگر جزو مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در شهرستان‌های تایباد و فریمان بودند.

علیرضا کاشی مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: قرعه‌کشی مرحله نخست پویش سراسری با انرژی در راستای تشویق مشترکان به مدیریت مصرف برق دیروز برگزار شد و ۲ نفر از مشترکان خوش مصرف شهرستان مشهد موفق به کسب جایزه یک میلیارد ریالی شدند.

او افزود: جوایز این پویش در چهار سطح شامل «خودرو، ۱۰۰ میلیون تومان، ۱۰ میلیون تومان و یک میلیون تومان کمک‌هزینه خرید کالا» به مشترکان اهدا می‌شود که برندگان خوش شانس مشهدی به نام‌های «غضنفری و عسکری» به دلیل رعایت بهینه مصرف برق، برنده جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی در این پویش شدند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: در مرحله اول قرعه کشی پویش با انرژی دو نفر برنده مبلغ ۱۰۰ میلیون تومانی از شهرستان‌های تایباد و فریمان بودند.

 کاشی بیان کرد: هدف اصلی از اجرای پویش با انرژی، کاهش مصرف برق با حفظ سطح رفاه مشترکان است. به همین منظور جوایز ارزشمندی از جمله صد‌ها خودرو و هزاران کمک‌هزینه خرید لوازم خانگی برای مشترکان خوش‌مصرف در نظر گرفته شده است.

او از تمامی شهروندان خراسان رضوی دعوت کرد تا با استفاده از کد دستوری #۱۵۲۱* در این پویش شرکت کنند و شانس خود را برای برنده شدن ۳۰۰ دستگاه خودرو و صد‌ها میلیارد تومان جوایز دیگر امتحان کنند.