جذب ۶۰ هزار میلیارد ریال سرمایه در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی

امیر شهسوار جلاوت مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه حدود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان فعال است، گفت: تاکنون هزار و ۵۵۹ واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی اضافه کرد: ۹۰۸ هکتار زمین درقالب شهرک‌ها و نواحی صنعتی به واحد‌های تولیدی برای راه‌اندازی در شهرستان‌های مختلف آذربایجان‌غربی واگذار شده که بیشترین واگذاری‌ها در سه شهرک ارومیه بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی ادامه داد: این میزان اراضی شهرک‌ها و نو احی صنعتی استان در قالب ۲ هزار و ۶۱۹ قرارداد در اختیار سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی قرار گرفته است.

شهسوار اظهار کرد: راه‌اندازی واحد‌های تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان‌غربی موجب اشتغال جوانان منطقه شده و زمینه اشتغال برای بیش از ۲۸ هزار نفر از جوانان را فراهم کرده است.

به گفته وی، حمایت از صنعت و واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان‌غربی جزو اولویت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی است و بر این امر اهتمام ویژه وجود دارد.